Trafik canavarı üçüncü günde de 5 can aldı!
Bayram Tatili dolayısıyla milyonlarca kişi yurt içinde seyahate çıktı. Üçüncü günde meydana gelen kazalarda 5 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Üç günlük toplam bilanço ise 20 can kaybı.
10 günlük bayram tatilinin üçüncü gününde Denizli, Burdur, Şanlıurfa, Erzincan, Zonguldak, Bartın, Bilecik, Kastamonu, Siirt, Düzce, Gaziantep, Çorum, Kırıkkale, Manisa ve Antalya'da trafik kazaları meydana geldi.
Kazalarda 5 kişi yaşamını yitirdi, 57 kişi yaralandı.
Gün içinde ayrıca Kastamonu'nun Tosya ilçesinde iki ayrı trafik kazasında 5, Düzce'de meydana gelen trafik kazasında 3, Manisa'da meydana gelen kazada 2 ve Kırıkkale'de zincirleme trafik kazasında ise 5 kişi yaralandı.
Bayram tatilin başlamasından bu yana yaşanan kazalarda ölü sayısı 20'ye, yaralı sayısı 179'a yükseldi.