17 °c

Oğuzkaan Koleji  Şimdi de Beylikdüzü'nde!…

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy (Lise ve Ortaokul), Bahçelievler, Halkalı, Bahçeşehir ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Koleji, Beylikdüzü'ne de yeni bir şube açıyor.

Eğitim Haberi
Oğuzkaan Koleji  Şimdi de Beylikdüzünde!…
Oğuzkaan Koleji  Şimdi de Beylikdüzü'nde!…

Oğuzkaan Koleji Beylikdüzü şubesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve anadolu lisesi öğrencilerine eğitim verecek.

Oğuzkaan Koleji  yönetimi 26 yıllık tecrübesi ve başarısı kanıtlanmış eğitim geleneğini Beylikdüzüne de taşımaya karar vererek yeni okullarının açılış hazırlıklarını tamamladı.



Oğuzkaan Koleji Ayrıcalıkları

Sınavlara hazırlık programlı kolej eğitimi uygulaması ile LGS'de % 100, YKS'de %98 başarı ile dikkatleri üzerine çeken Oğuzkaan Koleji çağdaş ve yenilikçi eğitim uygulamaları ile de öne çıkıyor.

Bu uygulamalar;

·         E-Stem eğitimi

·         Kodlama Robotik

·         Üç yabancı dil öğretimi

·         Disiplinlerarası öğretim uygulamaları

·         Koçluk 360 sistemi (Ortaokul-Lise)


ÖN KAYITLAR BAŞLADI!

Yeni şubede anaokulu, ilkokul ,ortaokul ve anadolu lisesi öğrencilerine eğitim verecek olan Oğuzkaan Koleji , 2018-2019 eğitim öğretim yılı için kayıt almaya başladı.

Velilerden gelen yoğun talep karşısında Beylikdüzü'nde  şube açtıklarını belirten Oğuzkaan Koleji Yönetim  Kurulu Üyesi ve Eğitim Koordinatörü Hatice Yılmaz, 'Eğitim kalitemiz ve LGS'de  %100, YKS'de %98 başarımız nedeniyle velilerden yeni şube açma konusunda yoğun talep almaya başladık ve Beylikdüzüne 'de yeni şube açmaya karar verdik. Yeni okulumuzda anaokulu, ilkokul ,ortaokul ve anadolu lisesi olarak eğitim verilecek ve 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi'nde eğitim hayatına başlayacak.' dedi. 

24-25 Şubat'ta Bursluluk Sınavı Yapılıyor.



Oğuzkaan Kolejinin 24-25 Şubat'ta  gerçekleştireceği bursluluk sınavı yoğun ilgi görüyor. 2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9. 10. ve 11.  sınıf öğrencilerinin katılımına açık ve ücretsiz olan sınavda, öğrenciler aldıkları başarı puanlarına göre yüzde 10'dan yüzde 100'e varan oranlarda eğitim bursu alma ayrıcalığına sahip olacak.

Sınava başvuru www.oguzkaankoleji.com üzerinden yapılabiliyor.

Sıradaki Haber