17 °c

Cumhuriyet’in 100. Yılı için duygu yüklü reklam! “Hep bu yüzden…”

IC İbrahim Çeçen Vakfı, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlama amaçlı özel bir reklam filmi yayınladı. 1 dakika 41 saniye süren bu reklam filmi, Türkiye'nin Cumhuriyet'in kazanımlarına odaklandı.

Güncel Haberi
Cumhuriyet’in 100. Yılı için duygu yüklü reklam! “Hep bu yüzden…”

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılına sayılı gün kala IC İbrahim Çeçen Vakfı, özel bir reklam filmi yayınladı.

1 dakika 41 saniyelik reklam filminde elde ettiğimiz kazanımlara, bu büyük eserin hangi zorlu şartlarda ortaya çıkarıldığına ve cumhuriyet değerlerinin bağlılığına odaklanıyor.

Reklam filminde şöyle denildi:

Kim demiş ki “güzel hikayeler kolay ortaya çıkar” o hikayeler ortaya çıkabilsin diye yollara düşüp zorluklara göğüs germemiz. Hep bu yüzden. Önce hayal kurmaya cesaret etmekle başlar her şey. Gece Gündüz çalışmamız hep bu yüzden. Ülkenin gençlerine imkân verildikçe ilerleyebilir bu ülke. Bütün çabamız, gençler geleceği umutla bakabilsin diye. Bu ülkenin kız çocukları okuyacak ki aydınlansın yarınlar. Onlarla yan yana yürümemiz, hep bu yüzden.

Yalnız hissetme kendini orada bir köy yok uzakta, hepsi yakın olmalı bize. Çocuklarımızın yüzündeki tevessüüme âşık olmamız, hep bu yüzden. Bir çocuğa yeni hayaller kurdurabilirsek güzelleşir ülke… O çocuğun heveste, azimle, var gücüyle hayallerinin peşinden koştuğunu görüp göğsümüzün kabarması, bu yüzden… Hep bir ağızdan coşkuyla, gururla, bu ülkenin marşını okutmaya vesile olmamız, hep bu yüzden. Bugün geleceğe umutla bakabilmemiz, hep bu yüzden.

Hep bu yüzden. Nice aydınlık yüzlere. Güzel cumhuriyetimiz.

Sıradaki Haber