17 °c

CLK Akdeniz Elektrik'te görev değişimi

ANTALYA (AA) - CLK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürlüğüne atanan CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, görevini Erol Değerli'ye devretti.Bakal, görev değişimi dolayısıyla CLK Akdeniz Elektrik Perakende ve Satış Genel Müdürlüğünde düzenlenen basın toplantısında, 17 Haziran 2013 tarihinde CLK Akdeniz Elektrik'te göreve başladığını, 3,5 yılda şirketteki çalışma...

Ekonomi Haberi
CLK Akdeniz Elektrik'te görev değişimi
CLK Akdeniz Elektrik'te görev değişimi

ANTALYA (AA) - CLK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürlüğüne atanan CLK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, görevini Erol Değerli'ye devretti.

Bakal, görev değişimi dolayısıyla CLK Akdeniz Elektrik Perakende ve Satış Genel Müdürlüğünde düzenlenen basın toplantısında, 17 Haziran 2013 tarihinde CLK Akdeniz Elektrik'te göreve başladığını, 3,5 yılda şirketteki çalışma arkadaşlarıyla büyük başarılara imza attıklarını söyledi.

Antalya, Isparta ve Burdur'da yaklaşık 1,7 milyon aboneye hizmet veren CLK Akdeniz Elektrik'in müşteri odaklı uygulamalarıyla Türkiye'nin gündemine oturduğunu ifade eden Bakal, göreve geldiği dönemde abonelerin işlem yaptırmak için müşteri merkezlerinde 3-4 saat sıra beklediklerini, bugün ise vezne işlemlerinin 5 dakikada, abonelik hizmetlerinin de yarım saatte yapıldığını dile getirdi.

Müşteri fatura ödeme merkezlerinin artırılması, cep telefonu üzerinden fatura ödeme imkanı sağlanması, kısa mesaj bilgilendirme hizmetleri, abone arşivinin dijital ortama taşınması gibi birçok hizmetin uygulamaya konulduğunu anlatan Bakal, "31 Aralık 2016 tarihi itibarıyla 228 bin adet serbest tüketicimiz oldu. Bu müşterilerimize geniş yelpazede tarifeler ürettik. Böylece serbest müşterilerimizin toplamda 166 milyon liralık indirimden faydalanmalarını sağladık." dedi.

- "Türkiye'nin en büyük dağıtım ve perakende şirketiyiz"

CLK'nın Cengiz-Limak-Kolin olarak elektrik dağıtım işine girdiğini, fakat Limak'ın gruptan ayrıldığını anımsatan Bakal, "CLK Elektrik yakın zamanda CK olarak devam edecek. Uludağ Bölgesi Limak'ta kaldı, Cengiz ve Kolin'de de Antalya, Isparta, Burdur, İstanbul'un Avrupa yakası, Sivas, Tokat, Yozgat kaldı. Toplamda 7,5 milyon abonemiz var. Hala Türkiye'nin en büyük dağıtım ve perakende şirketiyiz." diye konuştu.

Bölgede geçen yıl yaklaşık 9,5 milyar kilovatsaat elektrik tüketildiğini belirten Bakal, her yıl normalde yüzde 3-3,5 büyümeyle gittiklerini, fakat geçen yıl tüketimde artış olmadığını dile getirdi. Bakal, "Bu sene gerek İstanbul gerek Antalya bölgesinde ciddi oranda artış bekliyoruz." dedi.

CLK Akdeniz Elektrik'in yeni Genel Müdürü Erol Değerli de CLK Akdeniz Elektrik ailesine katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu, Bakal'dan devraldığı mirası koruyarak ve geliştirerek yola devam edeceklerini söyledi.


Sıradaki Haber