17 °c

'Turkey 2017, Rising Above' fark yarattı

Kolombiya'daki Dünya Serbest Bölgeler Konferansı'nda görücüye çıkan "Turkey 2017, Rising Above" büyük beğeni topladı. Free Zone Watch tarafından yayınlanan dergi pek çok özelliği ile Türkiye'de bir ilk oldu.

Ekonomi Haberi
 Turkey 2017, Rising Above fark yarattı
'Turkey 2017, Rising Above' fark yarattı

Free Zone Watch tarafından yayınlanan, Türkiye serbest bölgeler, dış yatırım ve ticareti üzerine yapılmış ilk dergi olan "Turkey 2017, Rising Above" Dünya Serbest Bölgeler Konferansı'nda Kolombiya'da tanıtıldı.

KONFERANSTA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Free Zone Watch, serbest bölgelerle yatırımcıları buluşturan ilk ve tek dijital platform olan www.freezonewatch.com'u Aralık 2016'da hayata geçirmişti. İlk ülke sayısı olan Turkey 2017, TOBB Serbest Bölgeler Meclis Başkanı Edvar Mum ve Free Zone Watch Genel Direktörü Banu Şenel tarafından 5 Mayıs'ta Kolombiya Cartagena'da tanıtıldı. Serbest bölgeler konferansına dünyanın çeşitli yerlerinden gelen serbest bölge yönecitileri, yatırım ajansları ve devlet yetkililerine takdim edilen dergi büyük beğeni topladı.

DOĞRU VE DİKKAT ÇEKİCİ BİLGİ PAYLAŞIMI ŞART

Dünyada serbest bölgelere yapılan yatırımların artan bir trend izlediğini belirten Banu Şenel, bölgelerin doğru ve sürdürülebilir yatırımlardan pay alabilmeleri için doğru ve dikkat çekici bilgi paylaşımının önemli olduğunu vurguladı.

Sıradaki Haber