17 °c

Ferdi Kaza Sigortası ile Cigna Finans her ihtiyacınızda yanınızda

Gücünü Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan QNB Finansbank ve dünyanın en önemli sigorta şirketlerinden biri olan Cigna’dan alan Cigna Finans, ferdi kaza sigortası ürünleri ile geleceğinizi garanti altına alıyor.

Ekonomi Haberi
Ferdi Kaza Sigortası ile Cigna Finans her ihtiyacınızda yanınızda
Ferdi Kaza Sigortası ile Cigna Finans her ihtiyacınızda yanınızda

Gücünü Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan QNB Finansbank ve dünyanın en önemli sigorta şirketlerinden biri olan Cigna’dan alan Cigna Finans, ferdi kaza sigortası ürünleri ile geleceğinizi garanti altına alıyor.


Ferdi Kaza Nedir?

Sigorta poliçesi süresi içinde oluşan bir kaza sonucu sigortalıyı koruyan ferdi kaza sigortası ile kaza sonucu vefat, kaza sonucu tam maluliyet ve kaz sonucu gündelik tazminat teminatlarını satın alabilirsiniz.


Primini Geri Ödeyen Kanser Korumalı Ferdi Kaza Sigortası ile Farklı Bir Sigorta Anlayışı

Primini Geri Ödeyen Kanser Korumalı Ferdi Kaza Sigortası; kanser, sürekli sakatlı ve kaza sonucu vefat teminatları sunarak yaşamın içindeki kötü sürprizlere karşı sizi ve ailenizi korurken diğer yandan da kötü olasılıklar gerçekleşmediğinde ödediğiniz primleri size geri veriyor. Bu sigorta çeşidinde en çok sorulan sorulardan biri de "Primini Geri Ödeyen Ferdi Kaza Sigortası ne demek?" oluyor. Bu sorunun cevabı Cigna Finans'ta "beklenilen olası riskler gerçekleşmediğinde primleri geri ödeyen sigorta çeşidi" şeklinde yanıtlanıyor.


Gülen Yüzler Ferdi Kaza Sigortası ile Diş Sağlığınız da Korunuyor

Kaza sonucu oluşan sürekli sakatlık halinde maddi güvence sağlayarak yaşam standardınızı koruyan Gülen Yüzler Ferdi Kaza Sigortası, aynı zamanda kaza sonucu ölüm halinde sevdiklerinize toplu para ödemesi yapıyor. Bütün bunlara ek olarak ücretsiz ve indirimli diş sağlığı hizmetiyle de farkını ortaya koyuyor.


İkisi Bir Arada Ferdi Kaza Sigortası ile Hem Göz Sağlığınız Hem de Diş Sağlığınız Korunuyor

Sizi ve sevdiklerinizi olası kaza risklerine karşı maddi bir güvence altına sokan Cigna Finans İkisi Bir Arada Ferdi Kaza Sigortası, bunlara ek olarak hem göz sağlığınızı hem de diş sağlığınız için koruyucu hizmet veriyor.


Acil Destek Ferdi Kaza Sigortası ile Kendinizi Güvende Hissedin

Başınıza gelebilecek her türlü kazada yanınızda olarak desteğini hissettiren Acil Destek Ferdi Kaza Sigortası, kaza sonucu hastaneye yatma durumunda günlük 600 liraya kadar tazminat sağlıyor. Kaza sonucu meydana gelen sakatlıklar için toplu para ödemesi yapan sigorta çeşidi, aynı zamanda vefat durumunda sevdiklerinizin yaşam standardını da korumayı hedefliyor. Acil Destek Sigortası ile ayrıca 24 saat telefonla tıbbi danışmanlık ve ücretsiz ambülâns hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.


Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası ile Ücretsiz Aile Destek Hizmetleri

Sizi ve ailenizin geleceğini güvence altına alırken bir yandan da ev ve araç ile ilgili ihtiyaçlarınıza da çözüm getiren Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası ile yarınlarınıza güvenle gülümseyebilirsiniz. Bu sigorta çeşidi; ücretsiz klima, araç bakımı ve kombi bakımı gibi aile destek hizmetleri ile ön plana çıkıyor. Ulaşım, kuru temizleme, ev tekstili, giyim ve kuyum alışverişlerinde %30’a varan indirimler sağlıyor.


Hastane Destek Ferdi Kaza Sigortası ile Acil Durum Desteği Sağlıyor
Kaza sonucu başınıza gelebilecek acil bir durumda sunduğu destek ile her ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olan Cigna Finans, kaza nedeniyle hastane yatarak tedavi görmeniz durumunda tedavi masrafları için günlük para ödemesi sağlıyor.

Ailenizin ve kendinizin geleceğini garanti altına almak ve Cigna Finans’ın avantajlarından faydalanmak için ferdi kaza sigorta ürünlerinden birini ya da birkaçını yaptırabilirsiniz.

Sıradaki Haber