17 °c

Sanal Ofis İle Minimum Maliyet Maksimum Hizmet

Firmaların çalışma alanı ne olursa olsun en işlek ve merkezi yerlerde ofislerinin olması çok büyük önem taşırken sanal ofis sayesinde bu gerçekleşebiliyor.

Ekonomi Haberi
Sanal Ofis İle Minimum Maliyet Maksimum Hizmet
Sanal Ofis İle Minimum Maliyet Maksimum Hizmet

Firmaların çalışma alanı ne olursa olsun en işlek ve merkezi yerlerde ofislerinin olması çok büyük önem taşırken sanal ofis sayesinde bu gerçekleşebiliyor.

Sanal Ofis Hizmeti Nedir?

Ülkemizde serbest meslek olarak geçen ve son dönemde dilimize freelance olarak giren çalışma şekli, milyonlarca kişinin gelir kaynağı olmaya devam ediyor. Bu dönemde sanal ofis ile birlikte sunulan hizmet sayesinde bu kişiler İstanbul’un en işlek noktalarında bir ofise sahip olabiliyorlar. Sahip oldukları iş, onlara sürekli olarak ofislerine gidip çalışma ihtiyacı doğurmazken yalnızca iletişim için kullanabilecekleri bir adres arayışı içerisinde olabiliyorlar. Bu aşamada hazır ofis hizmeti devreye girerken kişiler ya da firmalar en iyi yerden bir ofis sahibi olabiliyorlar.

Sanal Ofis Kullanmanın Avantajları Neler?

Bu hizmet ile kişilerin şahsına ait bir ofisleri olmuyor olsa da resmi adres olarak gösterebilecekleri bir adrese sahip olabiliyorlar. Bu adresler, İstanbul’da İstiklal Caddesi gibi işlek noktalarda olduğunda müşterilerine sunacakları güven ile birlikte çok daha başarılı işlere imza atılabildiğinden büyük önem taşıyor. Bunun yanında hazır ofis ile birlikte profesyonel sekreterlik hizmeti de alınabiliyor. Bu hizmet doğrultusunda arayan müşterilerin telefonu şirketin ismiyle açılırken istenildiğinde yetkili kişilere aramalar aktarılıyor. Bunun yanı sıra kargo ya da benzeri teslimat işlemleri için de bu adresler rahatlıkla kullanılabiliyor.

Toplantı Odası Kullanım İmkânı

Firmalar, belirli dönemlerde genel olarak kendi çalışanları arasında toplantılar düzenliyorlar. Kimi zamanlarda bu toplantılarda müşteriler de bulunabiliyor. Bu aşamada sanal ofis ile sunulan hizmet doğrultusunda firmalar isterlerse toplantı odalarını çok uygun bir fiyat ile kiralama imkânına sahip oluyorlar. En merkezi noktalarda yer alan ofisler sayesinde herkes rahatlıkla bu adrese ulaşarak başarılı bir toplantı gerçekleştirebiliyorlar. Toplantı için gerekli olacak ekipmanların tamamı da hazır ofis hizmeti sunan firma tarafından müşterilere veriliyor. Böylece gerektiğinde slayt gösterileri ile sunumlar yapılabilirken faks ya da fotokopi makineleri de kullanılabiliyor. Bu şekilde interaktif bir hizmet vermek mümkün olurken ihtiyaçlar en iyi şekilde karşılanmış oluyor.

Hangi Bölgelerde Hizmet Veriliyor?

Tercih edilen sektöre göre talep edilen sanal ofis alanında da değişiklikler olabiliyor. Bu aşamada kişi ya da firmalar, sanal ofislerini İstanbul’un kendileri için uygun alanlarından belirliyorlar. Günümüzde, Altıntepe, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Bostancı, Levent, Şişli ve Altunizade’de bu hizmeti almak mümkün oluyor. Bu bölgelerin tamamı, sektör içerisinde kabul gören ve herkesin bir ofise sahip olmak istediği alanlar olduğundan seçiliyor. Bunun için özel firmalar ile iletişime geçmek gerekirken sunulan hizmet ve fiyatı konusunda oldukça ayrıntılı bilgiler elde edilebiliyor. İstenildiğinde bu adreslerde yer alan ofislere giderek görüşmelerin gerçekleşmesi de mümkün olurken bu hizmeti sunan özel firmaların en iyi şekilde seçilmesi çok büyük önem taşıyor.

Hangi Firmadan Bu Hizmet Alınıyor?

Ülkemizde bu hizmeti sunan firma sayısı oldukça kısıtlı olduğundan kişiler bu firmalar arasından alabilecekleri en iyi hizmeti almak istiyorlar. Kamara firması, sanal ofis hizmetinde ülkenin zirvesinde yer alırken İstanbul’un en önemli noktalarından müşterilerine bu hizmeti sağlıyor. Bu güne kadar binlerce büyük firma ile çalışan Kamara, tamamına istedikleri hizmeti sunarken bu firmalardan rahatlıkla referans almak mümkün oluyor. İnternet sitesi üzerinden firmaya ulaşım mümkün olurken telefon ile ya da direkt olarak adreslerden firma ile iletişime geçmek mümkün oluyor.

Freelance olarak çalışan kişi ya da firmaların tamamına yakını artık hazır ofis imkânlarından faydalanırken bu sayede sektörde çok iyi bir büyüme hızı yakalayabiliyorlar.

Sıradaki Haber