17 °c

"15 Temmuz Demokrasi Köşesi"

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de AK Parti İl Başkanlığı binasında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için demokrasi nöbetleri süresince çekilen fotoğraflar ve 15 Temmuz şehitlerinin albümlerinin yer aldığı 15 Temmuz Demokrasi Köşesi açıldı.AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, açılış öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin o...

Güncel Haberi
15 Temmuz Demokrasi Köşesi
"15 Temmuz Demokrasi Köşesi"

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de AK Parti İl Başkanlığı binasında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için demokrasi nöbetleri süresince çekilen fotoğraflar ve 15 Temmuz şehitlerinin albümlerinin yer aldığı 15 Temmuz Demokrasi Köşesi açıldı.

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, açılış öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin o gece çok büyük bir sorunla başa çıktığını söyledi.

FETÖ ve yandaşlarının o gece Türkiye'nin geleceğine, istikrarına ve demokrasisine darbe vurmak istediğini ancak yüce Türk milletinin buna izin vermediğini vurgulayan Akçay, şunları belirtti:

"15 Temmuz'da vatanına ihanet eden Türk askeri kılığına girmiş vatan hainleri, caniler, meydanlara çıkan gençlerimize, kadınlara ve yaşlı amcalarımıza kurşun atarak şehit etti. O günün acısını hep birlikte yaşadık ve bu acıyı hiçbir zaman unutmayacağız. Biz o günleri hep birlikte yaşadık. AK Parti Kırıkkale teşkilatı olarak her zaman aklımızda kalması için bu köşeyi yaptık. İnşallah ülkemizde bir daha böyle şeyler olmayacak. Bu FETÖ ve diğer terör örgütlerinin bitirilmesi için mücadelemiz devam edecek. 15 Temmuz gecesinden sonra meydanları dolduran bütün Kırıkkaleli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Vatan hainlerinin yaptıklarını asla unutmayacağız. O gün silahla yapamadıklarını bugün ekonomik açıdan yapmaya çalışıyorlar ancak yine başarılı olamayacaklar. Bu büyük millet, ülkesine sahip çıkacaktır."

Akçay, konuşmasının ardından 15 Temmuz Demokrasi Köşesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Sıradaki Haber