17 °c

24 Kasım Öğretmenler Günü

PARİS (AA) - 24 Kasım Öğretmenler Günü, Türkiye'nin Paris Başkonsolosluğunda kutlandı. Paris Başkonsolosu İhsan Emre Kadıoğlu, Milli Eğitim Müşaviri Ziya Yediyıldız ve Konsolos Müslüm Aygün'ün katıldığı kutlamada, Fransa'da görev yapan Türk öğretmenlere çiçek verildi.Toplantıda konuşan Başkonsolos Kadıoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından...

Güncel Haberi
24 Kasım Öğretmenler Günü
24 Kasım Öğretmenler Günü

PARİS (AA) - 24 Kasım Öğretmenler Günü, Türkiye'nin Paris Başkonsolosluğunda kutlandı.

Paris Başkonsolosu İhsan Emre Kadıoğlu, Milli Eğitim Müşaviri Ziya Yediyıldız ve Konsolos Müslüm Aygün'ün katıldığı kutlamada, Fransa'da görev yapan Türk öğretmenlere çiçek verildi.

Toplantıda konuşan Başkonsolos Kadıoğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından öğretmenlere önemli görevler düştüğünü belirterek, "Milletimize, ülkemize bu ihaneti yapanlara karşı mücadele her alanda devam ediyor. Bu konuda öğretmenlere de çok önemli görevler düşüyor. İnsanlarımızı bilinçlendirmek ve yönlendirmek anlamlı ve sorumluluk gerektiren bir görev." dedi.

Milli Eğitim Müşaviri Yediyıldız ise "Aslında toplumda herkes öğretmendir. Anne ve babalar da çocuklarına öğretmenlik yapıyorlar. Ailede anne babanın yaptığı eğitim, öğretmenlik gerektiriyor. Herkesin öğretmenliğe daha çok değer vermesi için çaba sarfetmeliyiz." diye konuştu.


Sıradaki Haber