17 °c

3 aylık yavru kediye tecavüzden tutuklandı!

İstanbul Eyüp'te sahipli 3 aylık kedi yavrusuna tecavüz eden B.Ç., tutuklandı. 40 yıllık alkolik olduğunu ve bir şey hatırlamadığını söyleyen 50 yaşındaki B.Ç.'nin tecavüzüne uğrayan kedi ise öldü.

Güncel Haberi
3 aylık yavru kediye tecavüzden tutuklandı!
3 aylık yavru kediye tecavüzden tutuklandı!

Eyüp Alibeyköy mahallesinde, Rafet A.'ya ait 3 aylık kedi yavrusuna tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan B.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na çıkarıldı.

B.Ç., İstanbul Nöbetçi 12. Sulh Ceza Hakimliği'nce, sahipli 3 aylık kediye tecavüz etmek, eziyet ederek öldürmek suçundan, toplumda oluşturduğu infial ve suçun vehameti de dikkate alınarak tutuklandı.

Habertürk'ten Veli Sarıboğa'nın aktırdığına göre; tutuklama kararında, şüpheli B.Ç.'nin gömlek ve pantolunun üzerinde kan lekeleri bulunduğu, tırnak aralarında kırmızı renkli lekeler, sol elinde çiziklerin olduğu belirtildi.

'40 YILLIK ALKOLİĞİM, BİR ŞEY HATIRLAMIYORUM'

yaşındaki şüpheli B.Ç.'nin ifadesinde 2 şişe votka içtiğini bir şey hatırlamadığını ve 40 yıllık alkolik olduğunu söylediği belirtildi.

B.Ç.'nin alkol bağımlısı olması nedeniyle 18 yıl önce eşinden ayrıldığını, 2 çocuğunun kendisinden uzaklaştığını, 5 daire ile 2 otomobilini sattığını, emekli maaşı ile geçimini sağladığını söylediği öğrenildi.

Kedinin sahibi Rafet A., yavru kedinin B.Ç.'nin tecavüzü nedeniyle öldüğünü söyledi.

Alibeyköy Polis Merkezi'nde şikayetçi olan Rafet A.'nın ifadesinde, "Kediyi götüren şahsın evine gittim. Pantolonu dizlerine kadar indirilmiş, cinsel organının açık, yerde yatar şekilde gördüm. Gömleğinde ve pantolonunda kanlar vardı. Beyaz renkli yavru kedi ise yerde yatıyordu. Cinsel organı ve makat bölümünden akan kanlar kedinin beyaz rengini kırmızıya çevirmişti. Kediyi hemen aldım. 155'i aradım. Vatandaşlar kediyi veterinere götürdü" dediği öğrenildi

Sıradaki Haber