17 °c

3 belediye başkanı anlaştı! İstifa etmeyecekler

AK Parti'de istifası istenen belediye başkanlarından 3'ünün anlaşarak direnme kararı aldığı iddia edildi. Buna göre, Ankara, Bursa ve Balıkesir belediye başkanları istifa etmeyecek.

Güncel Haberi
3 belediye başkanı anlaştı! İstifa etmeyecekler
3 belediye başkanı anlaştı! İstifa etmeyecekler

Seçim öncesi AK Parti'de yenilenme çalışmaları sürerken istifaları beklenen 3 belediye başkanının görevde kalacağı ileri sürüldü.    

İddianın sahibi Hürriyet gazetesi yazarlarından Abdulkadir Selvi, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Selvi, Erdoğan'ın istifa etmelerini istediği ve etmemeleri durumunda 'sonuçlarının ağır olacağını' söylediği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe hakkında önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

YIPRATICI OLUYOR

Selvi, şunları söyledi:

"Hava sürekli değişiyor. Dünden bugüne farklı bir iklim oluştu.

3 belediye başkanının aralarında bir iletişim kurulduğu, beraber hareket ettikleri ve istifa etmeme kararı aldıkları haberleri geliyor.

Hem AK Parti hem de kamuoyu açısından yıpratıcı bir hal almaya başladı. Bu süreç uzadıkça kamuoyunda bir yorgunluk oluşmaya başladı."

Sıradaki Haber