17 °c

'ABD'nin Gülen'i öldürmekten başka şansı yok'

Star Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Fetullah Gülen'in ABD'de kısa zaman içinde şüpheli bir kalp krizi geçirebileceğini yazdı.

Güncel Haberi
ABDnin Güleni öldürmekten başka şansı yok
'ABD'nin Gülen'i öldürmekten başka şansı yok'

Bir dönem adı Gülen cemaati ile anılan Star yazarı Hüseyin Gülerce, 15 Temmuz darbe girişiminin 1 numaralı firari sanığı Fethullah Gülen için dikkat çeken bir iddia ortaya attı. 

'Kalp krizi geçirirse şaşırmayın'

ABD'nin geride kalan 'tek seçeneği' Gülen'i öldürmek olduğunu belirten Gülerce, "Pensilvanya’daki mekânında bir kalp krizi ile ölürse buna kimsenin şaşırmaması gerekirBu iş için Gülen’in kara kutusu, örtülü ödeneğini kullanan Mustafa Özcan’ın adı dolaşıma girdi bile" diye yazdı. 

Hüseyin Gülerce'nin Star'daki yazısının ( 11 Ekim 2017) ilgili bölümü şöyle:

ABD, yerel konsolosluk çalışanları ile fena yakalandı. Bu saatten sonra ABD’nin FETÖ elebaşı F. Gülen’i iade etmesi mümkün değildir. Zira Gülen’in konuşması durumunda ABD yönetimini temsil edenler, dünyada hiçbir ülke temsilcisinin yüzüne bakamazlar.

ABD’nin tek bir Gülen seçeneği var; onu öldürmek…

F. Gülen, Pensilvanya’daki mekânında bir kalp krizi ile ölürse buna kimsenin şaşırmaması gerekir. Bu iş için Gülen’in kara kutusu, örtülü ödeneğini kullanan Mustafa Özcan’ın adı dolaşıma girdi bile. Yıllar önce duymuştum. Bir gün Gülen, en yakınındakilere; “bana iyilerin isminin yazıldığı bir defter gösterdiler, orada Özcan’ın adı yoktu…” demiş.

Sıradaki Haber