17 °c

Adana'daki terör saldırısı

ADANA (AA) - Adana Valiliği otoparkında düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden Gökhan Aygül ile Kadir Kırbaç için tören düzenlendi.Adana Adli Tıp Kurumu morgundan alınan Gönül (41) ve Kırbaç'ın (27) cenazeleri, törenin düzenleneceği Sabancı Merkez Camisi'ne getirildi. Törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gönül ile Kırbaç'ın yakınlarını teselli...

Güncel Haberi
Adana'daki terör saldırısı
Adana'daki terör saldırısı

ADANA (AA) - Adana Valiliği otoparkında düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden Gökhan Aygül ile Kadir Kırbaç için tören düzenlendi.

Adana Adli Tıp Kurumu morgundan alınan Gönül (41) ve Kırbaç'ın (27) cenazeleri, törenin düzenleneceği Sabancı Merkez Camisi'ne getirildi. Törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gönül ile Kırbaç'ın yakınlarını teselli etti.

Kırbaç'ın nişanlısı, 2 ay önce nişanlandıklarını dile getirerek "Düğünümüz olacaktı. Görmek istiyorum. Onu görmek istiyorum. Çok seviyorum. Ben onsuz ne yapacağım? Niye patlattılar, onun suçu neydi? Melekti." diye gözyaşı döktü.

Aygül ve Kırbaç'ın yakınları, tabut ve fotoğraflara sarılarak ağıt yaktı. Sağlık ekipleri, fenalaşan bir kişiye ambulansta müdahale etti.

Adana Müftüsü Arif Gökce, namazdan önce yaptığı konuşmada, "Çocuklarının rızkı ve hayatını idame ettirmek üzere masumane, kendileri dışında bu tür kazalara uğrayan kardeşlerimiz aynen diğer şehitlerimiz gibi Allah katında şehit olarak yazılırlar, kitaplarımız bu kardeşlerimizin şehit olarak bizlere öğretmektedir." dedi.

Naaşlar, kılınan namazın ardından omuzlarda taşınarak cenaze taşıma araçlarına götürüldü.

İçişleri Bakanı Soylu da bir süre her iki tabutu da taşıdı.

Tören sonrası, evli ve iki çocuk babası Aygül'ün cenazesi Karayusuflu köyüne, Kırbaç'ın cenazesi Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.

Törene Vali Mahmut Demirtaş, bazı milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İncirlik 10. Tanker Üs Komutanı Tuğgeneral İsmail Günaydın, Emniyet Müdürü Osman Ak ile askeri ve mülki erkan ve vatandaşlar katıldı.


Sıradaki Haber