17 °c

Adana'daki terör saldırısı

ADANA (AA) - Adana Valiliğine yönelik terör saldırısı, Türk bayraklarıyla donatılan konvoyla protesto edildi.Sosyal medya üzerinden haberleşerek bir araya gelen gruptakiler, otomobil, kamyonet ve motosikletlerini Türk bayraklarıyla süsleyerek Merkez Park'ta toplandı.Gruptakiler adına gazetecilere açıklama yapan Fırat Çınar, saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet...

Güncel Haberi
Adana'daki terör saldırısı
Adana'daki terör saldırısı

ADANA (AA) - Adana Valiliğine yönelik terör saldırısı, Türk bayraklarıyla donatılan konvoyla protesto edildi.

Sosyal medya üzerinden haberleşerek bir araya gelen gruptakiler, otomobil, kamyonet ve motosikletlerini Türk bayraklarıyla süsleyerek Merkez Park'ta toplandı.

Gruptakiler adına gazetecilere açıklama yapan Fırat Çınar, saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

Adana'daki saldırıyı protesto etmek amacıyla toplandıklarını ifade eden Çınar, "Adana'nın sahipsiz olmadığını, Adanalıların uyumadığını tüm Türkiye'ye göstermek için toplandık. Adana insanı farklıdır. Biz Adanalıyız Allah'ın adamıyız. Devletimizin, milletimizin insanımızın yanındayız. Teröre karşı tepkimizi tüm insanımızla tüm Adanalılar olarak göstereceğiz. Saldırı Adanamıza, Türkiyemize yapılan bir saldırıdır. Allah kimsenin başına vermesin. Ölen masum insanlarımız, yaralı insanlarımız var. Terörü lanetliyoruz." dedi.

Gruptakiler, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak araçlarıyla Baraj Yolu, Turgut Özal ve Alparslan Türkeş bulvarlarını takip ederek Adana Valiliği önüne geldi. Gruptakiler, burada saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra dağıldı.


Sıradaki Haber