17 °c

ADİL ÖKSÜZÜN KAYINBİRADERİ ABD BAYRAĞINI ÖPÜYOR, KİLİSEYE GİDİYOR

Adil Öksüz'ün kayınbiraderi Amerikan bayrağını öperken görüntülendi

Güncel Haberi
ADİL ÖKSÜZÜN KAYINBİRADERİ ABD BAYRAĞINI ÖPÜYOR, KİLİSEYE GİDİYOR
ADİL ÖKSÜZÜN KAYINBİRADERİ ABD BAYRAĞINI ÖPÜYOR, KİLİSEYE GİDİYOR

Son dakika haberi... 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin kilit ismi firari Adil Öksüz’ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım, New Jersey eyaletinde sahibi olduğu işyerinde görüntülendi. Darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde bulunduğu tespit edilen "sivil imam" Kemal Batmaz’la da yakın ilişkisi olan Yıldırım, New Jersey eyaletindeki işyerinde lüks oto satışı ve tamiri yapıyor. Yıldırım’ın, oto galerisine astırdığı ABD bayrağını önce kendisinin öptüğü, ardından yanındaki çalışanına öptürdüğü, AA kameralarına yansıdı. Yıldırım’ın, 2010 yılından itibaren Kemal Batmaz’la bin 100 kez telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıkmıştı.

Öksüz'ün kayınbiraderi Yıldırım'ın, New Jersey eyaletinin Manhattan manzaralı Edgewater semtindeki lüks oto satışı ve tamiri yapılan işyerinde müşterilerle ilgilenirken ve çalışanlarıyla konuşurken çekilen görüntüleri AA objektiflerine yansıdı.

Hudson Nehri'nin kenarındaki River Road (caddesi) üzerinde bulunan Edgewater Motors isimli işyerinin önünde, çeşitli markalarda çok sayıda lüks otomobilin yer alması dikkat çekti.

Yıldırım'ın New Jersey'in lüks semtlerinden Ridgefield semtinde oturduğu yaklaşık 550 bin dolar değerindeki üç katlı evinin önünde de çeşitli markalarda 3-4 ayrı araç bulunuyor.

Adil Öksüz'ün eşi, Yıldırım'ın ise kardeşi olan Aynur Öztürk'te evin önünde AA tarafından görüntülenmiş ve kendisine tahsis edilen Chevrolet Cruze marka arabayı kullandığı kameralara yansımıştı.

Sıradaki Haber