17 °c

Ahlaksızlık, alçaklık, korkaklık!

FETÖ'nün Meral Akşener öncülüğünde kurulacak yeni partiye destek verdiği yönündeki iddialara Ümit Özdağ'dan sert yanıt geldi. Özdağ, "Bu ahlaksızlık, alçaklık ve korkaklıktır" dedi.

Güncel Haberi
Ahlaksızlık, alçaklık, korkaklık!
Ahlaksızlık, alçaklık, korkaklık!

Meral Akşener önderliğinde kurulma aşamasında olan Merkez Demokrat Parti'ye katılacağını açıklayan Gaziantep Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, FETÖ  desteğinin bir iftira olduğunu iddia etti. 

Ümit Özdağ, yeni parti çalışmaları kapsamında Gaziantep’e geldi. Partilerinin il teşkilatının kurulmasına yönelik görüşmeler yapan Özdağ, düzenlediği basın toplantısında, iktidar partisinin FETÖ destekli parti iftiraları atarak kendilerine saldırdığını öne sürdü. Kimin FETÖ ile ilişki içerisinde olduğunu bütün dünyanın bildiğini belirten Özdağ şunları söyledi:

“İktidar partisi FETÖ ile ilişkimiz olduğu iftiraları ile saldırıyorlar ama söylediklerine ne kendileri inanıyorlar ne de halkı inandırabiliyorlar. Bana, Meral Akşener’e veya partimize ‘FETÖ tarafından destekleniyorlar’ demek siyasal ahlaksızlık, alçaklık ve korkaklıktır. Kimin FETÖ ile ahlaksız ilişkiler içerisinde olduğunu bütün dünya biliyor. Yıllarca FETÖ ile iş tutarak Türk Silahlı Kuvvetleri’ne komplo kuranlar, Türk devletini içten çürütenler şimdi kalkıp bize bu ahlaksız iftirayı atamazlar. Bu iftiraları atmaya devam ederlerse gerçekleri yüzlerine en sert biçimde çarparız. Önümüzdeki günlerde kurucular kurulu açıklandığında, kurulda yer alan isimlere baktığınızda kimin FETÖ ile iş tutan taraf olduğunu göreceksiniz.”

 

Sıradaki Haber