17 °c

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na çok sert! Bu düşmanlıktır

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Hainler devlet yönetemez" şeklindeki sözlerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal'dan sert tepki geldi. Ünal, "Bu açıklama siyaset değil düşmanlıktır" dedi.

Güncel Haberi
AK Partiden Kılıçdaroğluna çok sert! Bu düşmanlıktır
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na çok sert! Bu düşmanlıktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin akademik yıl açılışına katılmak üzere geldiği Nevşehir'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Ünal, bir gazetecinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun partisinin TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasını hatırlatması üzerine "Bu açıklama siyaset değildir, bu açıklama nezaketsizlik hiç değildir, bu düpedüz düşmanlıktır" dedi. 

İşte Ünal'ın o yanıtı:

"Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı'na çıkıp, 'hainler devlet yönetemez' gibi ağır, alçakça demiyorum çünkü alçaklık Necip Fazıl'ın ifadesinde bir irtifadır, çukur bir söylemle, çukur bir dille ve Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürecek bir üslupla bu şekilde bir açıklama yapmak kesinlikle kabul edilebilir bir şey değil. Bir süreden beri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu tür yalanları, iftiraları, hakaretleri bitmişti, sanırım Pensilvanya'dakinin 'ayağa kalk' demesiyle herhalde bunlar da anladığım kadarıyla hakaretlerine, yalanlarına, iftiralarına tekrardan kaldıkları yerden başladılar. Bu ne AK Parti'nin ne AK Parti'lilerin kabul edebilecekleri bir şey değildir. Güya bizim belediyelerimizle ilgili, teşkilatlarımızla ilgili, kendi istişareyle yürüttüğümüz işlerle ilgili eleştiriler getiriyorlar. Önce dönüp kendi içlerine baksınlar, kendi istifalarını, kendi çok parçalı siyasetlerini konuşsunlar."

Sıradaki Haber