17 °c

Alanya'da aralık ayında güneş keyfi

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde, yerli ve yabancı turistler, güneşli havayı fırsat bilip sahilde güneşlendi, denize girdi.Türkiye'nin büyük bölümünde soğuk hava etkili olurken, Antalya'nın Alanya ilçesinde güneş yüzünü gösterdi. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ve turistler, Kleopatra ve Damlataş plajlarında denize girdi, güneşlendi. Bazı vatandaşlar ise...

Güncel Haberi
Alanya'da aralık ayında güneş keyfi
Alanya'da aralık ayında güneş keyfi

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Alanya ilçesinde, yerli ve yabancı turistler, güneşli havayı fırsat bilip sahilde güneşlendi, denize girdi.

Türkiye'nin büyük bölümünde soğuk hava etkili olurken, Antalya'nın Alanya ilçesinde güneş yüzünü gösterdi. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ve turistler, Kleopatra ve Damlataş plajlarında denize girdi, güneşlendi. Bazı vatandaşlar ise güneşli havanın tadını, sahilde yürüyüş yapıp balık tutarak çıkardı.

Alanya Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede günün en yüksek hava sıcaklığı 17 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece ölçüldü. İlçede güneşli havanın pazar gününe kadar süreceği bildirildi.

Sıradaki Haber