17 °c

Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi:

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, "Türk milleti yüce Rabbim'in himayesinde olan bir millettir. Üzerine oynanan oyunların tamamını bozmaya muktedirdir." dedi.Çelebi, partisinin merkez Dulkadiroğlu ilçesi Trabzon Caddesi'ndeki il binasının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de barışı ve huzuru tesis eden, bolluğun ve bereketin timsali...

Güncel Haberi
Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi:
Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi:

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, "Türk milleti yüce Rabbim'in himayesinde olan bir millettir. Üzerine oynanan oyunların tamamını bozmaya muktedirdir." dedi.

Çelebi, partisinin merkez Dulkadiroğlu ilçesi Trabzon Caddesi'ndeki il binasının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de barışı ve huzuru tesis eden, bolluğun ve bereketin timsali Anavatan Partisi'nin yeniden yapılanma süreciyle, tekrar Anadolu'da halkla buluştuğunu belirtti.

Türk-İslam alemine umut, alternatif ve çözüm olmaya çalıştıklarını anlatan Çelebi, "Çözüm odaklı bir partiyiz. Türkiye'nin sorunlarını ve çözümlerini de biliyoruz. Geçmişte çözdüğümüz gibi yine arkadaşlarımızla seksenli yıllarda Türkiye'ye çağ atlatan, çığır açan kadromuz ve yenilenen kadromuzla birlikte çok güzel Türkiye'nin alternatifi kadro çıkıyor. Artık Türk siyaseti sıkıştı tıkandı. Dört partili parlamento kendini taşıyamaz alternatif üretemez hale geldi. İşte Anavatan Partisi tam da burada tüm tıkanıkları ortadan kaldıracak bir yapıyla çözüm önerileriyle ve uzlaşı kültürünü de Türk demokrasisine tekrar kazandırarak inşallah çözümün en büyük alternatifi en büyük partisi olacak." diye konuştu.

Çelebi, Türk milletinin badireli bir süreç yaşadığını belirterek, "Millet olarak bunları hak etmiyoruz ama milletimiz müsterih olsun, Türk milleti yüce Rabbim'in himayesinde olan bir millettir. Üzerine oynanan oyunların tamamını bozmaya muktedirdir. İşte bu işinde en büyük aracı inşallah Anavatan Partisi olur." ifadesini kullandı.

Türk siyasetini, Türkiye Cumhuriyeti'ni değiştiren, dönüştüren, insanları uzlaştıran ve insanların ekmeğini aşını büyüten Anavatan Partisi'nin tekrar Türk siyasetinin en büyük alternatifi olmaya aday olduğunu kaydeden Çelebi, önümüzdeki dönemde Anadolu'da girilmedik hane, köy, kasaba, ilçe ve şehir bırakmayacaklarını, Türkiye'yi kucaklaştırarak hem meclise gireceklerini hemde Türk milletine yeniden istikamet çizeceklerini bildirdi.

Çelebi, Anavatan Partisi'nin tekrar Türkiye'nin kurduğu felsefeyle, gönümüz sorunlarını çözümleyerek, yeniden kendini formatlayarak, Türk siyasetinin en büyük alternatifi olacağını vurguladı.

Sıradaki Haber