17 °c

Gökçek'in yerine geçecek isim belli oluyor

Melih Gökçek'in ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı merak konusu olurken AK Parti'de bugün temayül yoklaması yapılıyor. Yoklama için 7 sandık kuruldu. Oylama başladı.

Güncel Haberi
Gökçekin yerine geçecek isim belli oluyor
Gökçek'in yerine geçecek isim belli oluyor

AK Parti teşkilat ve belediyelerindeki yenilenme çalışmaları kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa eden Melih Gökçek'in yerine geçecek ismin belirlenmesi için bugün temayül yoklaması yapılıyor.  

Hürriyet'in haberine göre, Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı için isimleri geçen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da oylarını kullandı. AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, belediye meclis üyelerine temayül yoklamasının sonuçlarını, Pazartesi günü açıklanacağını söyledi. 

BİR İSİM YAZDILAR

Geçtiğimiz yıllarda yapılan temayül yoklamalarının aksine bu yıl oy kullanacak partililerden 3 değil bir isim yazarak oy kullanmaları istendi. Oylama sonucunda öne çıkan 3 isim ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mülakat yapacağı iddiası kulislerde dolaşıyor.

Sıradaki Haber