17 °c

Ankara'da silahlı çatışma: 1 ölü

Ankara'nın Keçiören ilçesinde seyir halinde olan iki otomobildeki şüphelilerin birbirlerine ateş açması sonucu çıkan çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti.

Güncel Haberi
Ankarada silahlı çatışma: 1 ölü
Ankara'da silahlı çatışma: 1 ölü

Ankara'da seyir halinde olan iki Otomobildeki  şüphelilerin birbirine ateş açması sonucu çıkan çatışmada 1 kişi hayatını  kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Keçiören Fatih Caddesi'nde 41 PS 419 plakalı  otomobilde bulunan şüpheliler ile plakası belirlenemeyen bir araçta bulunan  kişiler seyir halindeyken birbirlerine ateş açmaya başladı.

Yaklaşık 200 metre süren kovalamaca sonrası 41 PS 419 plakalı otomobil  Tepebaşı kavşağında kaldırıma çarparak durdu. Bunun üzerine otomobilden inen 3  kişi ara sokaklara doğru kaçmaya çalıştı. Bu sırada arkadan gelen şüpheliler  araçla Dalgıç Sokak istikametine ters yönden girerek kaçmaya çalışan Baran A'ya  (19) ateş etti.

Vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralanan Baran A. yere düşerken  bu sırada birlikte kaçtığı bir kişi yanına gelerek yardım etmeye çalıştı. Baran  A'nın ağır yaralandığını gören söz konusu kişi daha sonra kaçarak olay yerinden  uzaklaştı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahale ettiği Baran  A'nın hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdiği bildirildi.

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri kaçan şüphelilerin yakalanması için  çalışma başlatırken, olay yeri inceleme ekipleri çatışmanın yaşandığı bölgede çok  sayıda mermi kovanı buldu.

Uzun namlulu silah, pompalı tüfek ve tabancaların kullanıldığı çatışma  sırasında, olay anında çok sayıda kişinin bulunduğu bir kafe ile çevredeki bazı  binalara da mermi isabet ettiği belirlendi.

Polis ekipleri şüphelilerin eşkali ve kaçtıkları aracın plakasını  belirlemek için çatışmanın yaşandığı Tepebaşı kavşağındaki MOBESE kameraları ile  çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye aldı.

Sıradaki Haber