17 °c

Antalya'da dalgalara kapılan cipi dalgıç buldu

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde dalgalara kapılan cip, denize dökülen bir derenin ağzına sürüklendi.Murat Aktepe, 07 KBA 10 plakalı ciple dün gece saatlerinde gezmek için Kiriş Mahallesi'ndeki sahil kenarına geldi. Cip içerisinde bulunan Murat Aktepe, eşi ve bir arkadaşı bir anda dalgaların içinde kaldı. Dalgaların sürüklemeye başladığı cip içerisinden kendi...

Güncel Haberi
Antalya'da dalgalara kapılan cipi dalgıç buldu
Antalya'da dalgalara kapılan cipi dalgıç buldu

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde dalgalara kapılan cip, denize dökülen bir derenin ağzına sürüklendi.

Murat Aktepe, 07 KBA 10 plakalı ciple dün gece saatlerinde gezmek için Kiriş Mahallesi'ndeki sahil kenarına geldi. Cip içerisinde bulunan Murat Aktepe, eşi ve bir arkadaşı bir anda dalgaların içinde kaldı.

Dalgaların sürüklemeye başladığı cip içerisinden kendi imkanları ile kurtulan Aktepe ve yanındakiler, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri inceleme yaptı.

Denize dökülen dereye sürüklenip burada suya gömülürken, cipin çıkarılması için önce bir arazözden yardım istendi. Arazöz, dere içerisinde cipi bulamayınca bu kez bir dalgıçtan yardım istendi. Yaklaşık 2 saatlik aramanın sonunda dalgıç tarafından bulunan cip, vinç yardımıyla sudan çıkarıldı.

Aktepe ve yanındakilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber