17 °c

Antalya'daki kadın Kur'an kursu öğreticisine hakaret iddiası

ANTALYA (AA) - Antalya'da kadın Kur'an kursu öğreticisine hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, adliyeye getirildi.Kepez ilçesindeki bir Kur'an kursunda öğretici olarak görev yapan N.D'ye hakaret ettiği öne sürülen M.Y, Kepez Polis Merkezindeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi.Savcılığa sevk edilen M.Y, adliye girişinde gazetecilerin soruları...

Güncel Haberi
Antalya'daki kadın Kur'an kursu öğreticisine hakaret iddiası
Antalya'daki kadın Kur'an kursu öğreticisine hakaret iddiası

ANTALYA (AA) - Antalya'da kadın Kur'an kursu öğreticisine hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, adliyeye getirildi.

Kepez ilçesindeki bir Kur'an kursunda öğretici olarak görev yapan N.D'ye hakaret ettiği öne sürülen M.Y, Kepez Polis Merkezindeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi.

Savcılığa sevk edilen M.Y, adliye girişinde gazetecilerin soruları üzerine, kimseye herhangi bir hakarette bulunmadığını öne sürdü.

Antalya'nın Kepez ilçesindeki bir Kur'an kursunda öğretici olarak görev yapan N.D, evcil hayvan malzemeleri satan bir dükkanın sahibiyle sohbet ederken, içeri girip bir süre sohbeti dinleyen M.Y'nin kendisine hakaretlerde bulunduğunu öne sürmüştü. Öğretici kadının giyimine yönelik hakaretlerde bulunduğu öne sürülen M.Y, N.D'nin şikayeti üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Sıradaki Haber