17 °c

AÖF vize sınavı giriş yerleri! AÖF sınavı giriş belgesi nasıl alınabilir?

AÖF sınavı ne zaman? Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği AÖF sınavı 25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek. Peki AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF sınav yerleri açıklandı mı? İşte AÖF sınav yerleri...

Güncel Haberi
AÖF vize sınavı giriş yerleri! AÖF sınavı giriş belgesi nasıl alınabilir?
AÖF vize sınavı giriş yerleri! AÖF sınavı giriş belgesi nasıl alınabilir?

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Güz Dönemi vize sınavları için geri sayım başladı. Öğrenciler AÖF sınavı ne zaman sorusunun yanıtını ararken sınavın 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacağı açıklandı.

AÖF SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

AÖF Güz Dönemi vize sınavları için sayılı günler kaldı. AÖF sınav tarihleri, yeri ve saatleri açıklandı. 'AÖF sınavı ne zaman' diye merak eden öğrenciler google'da başta bu soruyu arattı. AÖF Güz Dönemi vize sınavları 25-26 Kasım'da yapılacak.     

AÖF SINAVI GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Peki AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? AÖF Güz Dönemi vize sınavları giriş belgesi almak isteyen öğrenciler Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin resmi internet sitesindeki öğrenci sistemine T.C. Kimlik Numarası veya E-posta adresi ve şifreleriyle girip belgelerine ulaşabilirler.  

Sınav giriş belgelerinde öğrencinin merak ettiği bütün soruların yanıtları mevcut. Belgelerde AÖF sınavına girecekleri okul ve sınıf ile sınavın tarihi ve saati yazılı. AÖF sınav giriş belgesini almadan giden öğrenciler ise salona alınmayacak. 

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU MU? 

Öte yandan AÖF  sınav giriş yerleri de belli oldu. Öğrenciler, 25-26 Kasım'da gerçekleştirilecek AÖF Güz Dönemi vize sınavı yerleri bilgilerine Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrenci portalından ulaşabilecek. 

Heyecanla beklenen sınava giden öğrencilerin yanlarında mutlaka sınav giriş yeri belgelerini getirmeleri gerekiyor. 

Öğrenciler, AÖF vize sınavıyla ilgili bütün işlemleri Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi resmi internet sitesi üzerinden Anadolum eKampüs ile işlemlerini yapabilecek. 

AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

Peki AÖF final sınavları ne zaman? AÖF final sınav tarihleri belli oldu mu? AÖF sınav tarihleri açıklandı mı? 

AÖF Güz Dönemi final sınavı tarihleri 13-14 OCAK 2018 olarak açıklandı. AÖF dönem sınavları 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde yapılacak. 

Sıradaki Haber