17 °c

Arkadaşlarıyla buluşacaktı sırra kadem bastı!

Isparta'da arkadaşlarıyla buluşmak üzere evden ayrılan iki çocuk annesi 23 yaşındaki Zehra Çaycı 13 gündür kayıp. Genç kadının ailesi ise çocuklarının bulunması için yardım bekliyor.

Güncel Haberi
Arkadaşlarıyla buluşacaktı sırra kadem bastı!
Arkadaşlarıyla buluşacaktı sırra kadem bastı!

Isparta'da yaşayan konfeksiyon işçisi ve iki çocuk annesi 23 yaşındaki Zehra Çaycı, 10 Ağustos günü arkadaşlarıyla buluşmak üzere evden çıktı. 3 ve 6 yaşlarındaki çocuklarını annesine bırakan genç kadın geç kalmayacağını söylese de o gün bugündür ortada yok. 

Eve döneceğim, demişti

Kızının 3 yıl önce eşinden ayrıldığını söyleyen Keziban Çaycı, "Kızım Zehra, konfeksiyon işinde çalışmaya başladı ve iki ay önce Isparta’nın Fatih Mahallesi’nde tuttuğu evde oturuyordu. 10 Ağustos Perşembe günü akşam saatlerinde beni arayıp ’Arkadaşlarımla buluşup sonra da eve döneceğim’ dedi. O günden beri kendisinden haber alamıyorum" diye konuştu.

Hayatından endişe ediliyor

Kızının hayatından endişe ettiğini söyleyen Keziban Çaycı, telefonunun o günden bu yana kapalı olduğunu aktardı. Çaycı, bugüne kadar habersiz hiçbir yere gitmediğini, polise kayıp başvurusunda bulunduktan sonra kendilerinin de araştırmalara başladıklarını, ancak sonuç elde edemediklerini söyledi.

Terk edip gitmez

Keziban Çaycı, "Zehra’nın bulunmasını istiyoruz. Hiç böyle yapmazdı. Kızım herkes tarafından sevilen biriydi. 2 çocuğunu terk edip hiçbir yere gitmez. Kaçırıldığını düşünüyorum, hayatından endişe ediyorum. Bir an evvel haber almak istiyorum. Gören duyan bilen varsa insanlık namına polise bildirmesini istiyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber