17 °c

Atalay Filiz'le ilgili şok iddia! Dışkısını biriktirdi

Türkiye'nin gündemine 'seri katil' olarak damga vuran Atalay Filiz'in tutuklu bulunduğu koğuşta dışkı ve idrarını biriktirmeye başladığı, gardiyanların ise durumu fark edince Filiz'i dövdüğü öne sürüldü.

Güncel Haberi
Atalay Filizle ilgili şok iddia! Dışkısını biriktirdi
Atalay Filiz'le ilgili şok iddia! Dışkısını biriktirdi

İstanbul'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdükten sonra kayıplara karışan ardından iki cinayet daha işlediği ortaya çıkan ve İzmir'de yakalanarak tutuklanan Atalay Filiz'le ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. 

Hürriyet'in haberine göre, müebbet hapis istemi ile yargılanan Filiz’in davasının görüldüğü İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dikkat çekici bir dilekçe sunuldu. 29 Eylül tarihli dilekçeyi Filiz’in avukatı Merve Uçanok hazırladı. 

ŞİDDET GÖRDÜ

Üç sayfalık dilekçeye Silivri Ceza İnfaz Kurumunda tek kişilik odada kalan Filiz, idrarını ve dışkısını biriktirmeye başladı. Dilekçede bu durumun, hayatın olağan akışına aykırı olduğuna işaret edildi. Durumu bir süre sonra fark eden gardiyanların Filiz’i dövdüğü, bu durumla ilgili cezaevi savcılığına şikayet dilekçesi verildiği iddiası yer aldı. 

Mahkemeye sunulan dilekçede, Filiz’in koğuşunda dışkı biriktirmesi ile ilgili cezaevi psikiyatri servisine sevk edildiği belirtildi. Dilekçede, söz konusu raporların cezaevi müdürlüğünden talep edilmesi istendi.

ERENKÖY'E SEVKİ İSTENDİ

Avukatı daha önce Filiz hakkında, akıl sağlığının yerinde olup olmadığı ile ilgili talepte bulunulduğu belirtilerek, bu konuda detaylı bir rapor hazırlanmadığını savundu. Dilekçede, yeni ortaya çıkan durum nedeni ile Filiz’in, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine veya dengi bir hastaneye sevk edilmesi istendi.

Sıradaki Haber