17 °c

Avukat ve öğretmenlere FETÖ operasyonu 13 kişi tutuklandı

FETÖ soruşturması kapsamında 2 ilde operasyon düzenlendi. Öğretmen ve avukatlara yapılan operasyonda 13 kişi tutuklandı. Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 13 avukattan 7'si tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 9 Şubat'ta düzenlenen...

Güncel Haberi
Avukat ve öğretmenlere FETÖ operasyonu 13 kişi tutuklandı
Avukat ve öğretmenlere FETÖ operasyonu 13 kişi tutuklandı

FETÖ soruşturması kapsamında 2 ilde operasyon düzenlendi. Öğretmen ve avukatlara yapılan operasyonda 13 kişi tutuklandı.

Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 13 avukattan 7'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 9 Şubat'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 13 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 7'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 6'sı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

6 eski öğretmen tutuklandı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında gözaltına alınan ve meslekten ihraç edilen eski öğretmen 12 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Nurdağı Cumhuriyet Başsavcılığınca "Terör örgütüne üye olma" suçuyla ilgili soruşturmada, Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında yakalama kararı çıkarılan 13 şüphelinin adreslerine operasyon düzenlendi.

Ekipler, Nurdağı ilçesinde 10, Malatya ve Kahramanmaraş'ta birer şüpheliyi gözaltına aldı, bir şüpheli ise adresinde bulunamadı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 6'sı tutuklandı, 6'sı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber