17 °c

Bağcılar-Kirazlı metrosunda şok taciz

17 yaşındaki N.İ.K Bağcılar-Kirazlı metrosunda kendisini taciz eden 58 yaşındaki adamı güvenlik görevlilerine teslim etti. Tacize uğrayan genç kız, şahıstan şikayetçi oldu.

Güncel Haberi
Bağcılar-Kirazlı metrosunda şok taciz
Bağcılar-Kirazlı metrosunda şok taciz

Bağcılar Kirazlı Metrosu'nda iddaya göre akıl almaz bir taciz olayı yaşandı.18 Ekim 2017 günü gerçekleşen olayda N.İ.K.(17), Esenler, Üçyüzlü Metro istasyonundan Bağcılar Kirazlı Metro istasyonuna gitmek üzere sabah saatlerinde yola çıktı. Bu sırada metroda bulunan 58 yaşındaki E.Ö., N.İ.K.’in yanına sokuldu ve kızı taciz etmeye başladı. 

İlk önce 'acaba çarptı mı' diye düşündüm

İfadesinde o anları saniye saniye anlatan N.İ.K. “Bir anda eliyle dokunmaya başladı. İlk hissettiğimde ‘Acaba çarptı mı?’ diye düşündüm. Ama şahıs hala eliyle sıkmaya devam etti” dedi. Olay anında çırpınarak bağıran mağdure N.İ.K., çığlıklar attığını söyleyerek, “Etraftakiler fazla yardım etmedi. Ben adamı bırakmadım ve Bağcılar Kirazlı Metro durağındaki güvenlik görevlilerine teslim ettim” ifadelerini kullandı. 

'Vagon çok kalabalıktı' diye kendini savundu
Olay yerinden emniyete götürülerek ifadesi alınan şüpheli E.Ö. ise sabah saatlerinde metronun çok kalabalık olduğuna dikkat çekerek kendini şu şekilde savundu: “Sabah 08.15 sıralarıydı. Kirazlı Metro istasyonunda inmek istediğim esnada vagon çok kalabalıktı. İnmek için sırada beklerken daha sonra adını öğrendiğim şahsın beni eliyle ittiğini gördüm. Ben de kendisine ‘Ne oluyor?’ diye kızdım. Bunun üzerine bu şahıs ‘Sen bilirsin’ diye bağırmaya başladı. Benim bu şahsa herhangi bir müdahalem olmamıştır. Şahsın başkası tarafından taciz edilip edilmediğini bilmiyorum.

15 yıla kadar hapsi isteniyor
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında E.Ö. hakkında ‘Çocuğun cinsel İstismarı’ suçundan 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Sıradaki Haber