17 °c

Bakanlar Çelik, Albayrak ve Eroğlu, Şanlıurfa'da

ŞANLIURFA (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Güneydoğu'da enerji ve su sorununu çözeceklerini belirterek, çiftçilerin mağdur olmasını istemediklerini söyledi.Bakan Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile bazı programlara katılmak üzere özel uçakla Şanlıurfa'ya geldi.Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük...

Güncel Haberi
Bakanlar Çelik, Albayrak ve Eroğlu, Şanlıurfa'da
Bakanlar Çelik, Albayrak ve Eroğlu, Şanlıurfa'da

ŞANLIURFA (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Güneydoğu'da enerji ve su sorununu çözeceklerini belirterek, çiftçilerin mağdur olmasını istemediklerini söyledi.

Bakan Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile bazı programlara katılmak üzere özel uçakla Şanlıurfa'ya geldi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından GAP Havaalanında karşılanan bakanlar Çelik, Eroğlu ve Albayrak'a bir grup çiftçi de sevgi gösterisinde bulundu.

Çiftçilerin karşılamada, "elektrik sorunumuzu çözün" talebini iletmesi üzerine Bakan Çelik, bugün ilgili bakanlarla Şanlıurfa'da geniş kapsamlı toplantı yapacaklarını söyledi. Çelik, "İnşallah Güneydoğu'daki enerji ve su sorununu çözeceğiz. Çiftçilerimizin mağdur olmasını istemiyoruz." dedi.

Bakanların öğlenden sonra GAP Tarımsal Araştırma Merkezi'nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çiftçilerin de katılımıyla geniş kapsamlı toplantı yapması planlanıyor.

Sıradaki Haber