17 °c

Bakıcı kadına akıl almaz dayak!

Zonguldak'ta bakıcılık yaptığı evde iki erkek bir kadın tarafından darp ve tacize uğradığını iddia eden kadın savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

Güncel Haberi
Bakıcı kadına akıl almaz dayak!
Bakıcı kadına akıl almaz dayak!

Zonguldak'ta yaşayan Kübra Akçay, 12 yıldır bakıcılık yaptığı evde kendisine tuzak kurulduğunu iddia etti. Akçay, üç kişi tarafından darp ve tacize uğradığını belirterek suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

SEN HALA BURADA MISIN?

Yaşadığı şiddet ve cinsel tacizin etkisinden kurtulamadığını dile getiren Akçay, "2006'dan bu yana N.P'ye bakıyorum. Banak tuzak kurdular, N.P. kapıyı açtı. Kapıdan içeri iki erkek bir bayan girerek bana saldırmaya başladılar. Bana, 'Neden buradan çekip gitmedin. Sen hala burada mısın, burayı biz sana mı bırakacağız? Seni öldüreceğiz.' diye bağırıp küfür ettiler, cinsel tacizde bulundular. Sonra da döverek beni dışarı attılar." ifadelerini kullandı.

HAKKIMI ARAYACAĞIM

Komşuların 112 Acil Servise haber verdiğini, kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesinde kalp krizi geçirmesi nedeniyle üniversite hastanesine sevk edildiğini anlatan Akçay, "Beni darbeden, bana tacizde bulunan kişilere karşı tüm haklarımı arayacağım. Burada mağdur olan benim. Ben adalet istiyorum ve adalete sığınıyorum." dedi.

Sıradaki Haber