17 °c

Trafik terörü yine bayramı zehir etti!

Kurban Bayramını trafik canavarı kana buladı. Tatilin ilk 9 gününde meydana gelen 148 kazada 100 kişi öldü, 439 kişi yaralandı.

Güncel Haberi
Trafik terörü yine bayramı zehir etti!
Trafik terörü yine bayramı zehir etti!

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilip yola çıkanlardan 100'ü trafik canavarının kurbanı oldu. Meydana gelen kazalarda 439 kişi de yaralandı. Yetkililer, tatilin son gününde yollarda olan sürücüleri uyararak dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Sadece dün Adıyaman’da 3, İzmir, Tekirdağ ve Sinop’ta 6 kaza daha meydana geldi. Bu kazalarda 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı. Böylece bayramın 3’üncü gününde meydana gelen 19 kazada, ölü sayısı 14’e, yaralı sayısı ise 55’e çıktı.

Kurallara uyun

Emniyet Genel Müdürlüğü yetkilileri, tatilin son gününde yollarda olan sürücüleri, uykusuz direksiyon başına geçmemeleri, trafik sıkışıklığının yaşandığı bölgelerde sabırlı olmaları, aşırı hız ve hatalı sollama yapmamaları, emniyet kemerini takarak yolculuk yapmaları ve kurallara uymaları konusunda uyardı.

Esenler'de aşırı yoğunluk

Öte yandan Esenler'deki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda da zaman zaman otobüslerin giriş noktasında yoğunluk yaşanıyor. Özel araçların giriş yaptığı bölümde ise uzun araç kuyrukları oluşmuş durumda. Polis de otogarda sıkı önlemler alıyor. Otogarın giriş-çıkışına kontrol noktaları kuruldu. Denetim gerçekleştiren polisler şüpheli gördükleri araçlarda arama yapıyor.

Sıradaki Haber