17 °c

Bayram tatili için ek sefer konuldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kurban Bayramı tatili nedeniyle hava yolu ve tren seferlerinin arttırıldığını dile getirdi.

Güncel Haberi
Bayram tatili için ek sefer konuldu
Bayram tatili için ek sefer konuldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kurban Bayramı tatilinin 10 gün olması nedeniyle milyonlarca vatandaşın yollara düşeceğini söyledi. Arslan,15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerindeki geçişlerin 30 Ağustos'tan 5 Eylül saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacağını belirtti.

YHT'ye ilave seferler

Vatandaşlara daha rahat seyahat imkanı sağlamak amacıyla TCDD Taşımacılık AŞ'ye bağlı Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattına ilave seferler konulduğunu belirten Bakan Arslan, "Buna göre 26 ve 31 Ağustos ile 4 Eylül'de Ankara'dan 08.45, Pendik'ten 18.45'te hareket edecek 6 ilave YHT seferi işletilecek" açıklamalarında bulundu. 

7/24 hizmet 

Havayollarında da gereken önlemlerin alındığına dikkat çeken Arslan, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ekiplerinin bayram boyunca yoğun uçak ve yolcu trafiği beklenen havalimanlarında 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Sıradaki Haber