17 °c

Bir elinde torun bir elinde bira...

Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull, maç izlerken çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Elinde bira tutarken torununu alnından öptüğü fotoğrafa gelen eleştirilerilere ilginç bir yorumda bulundu.

Güncel Haberi
Bir elinde torun bir elinde bira...
Bir elinde torun bir elinde bira...

Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull,, Sydney'de bir futbol maçı izlemeye gitti. Turnbull'un maç izlerken çektirdiği bir fotoğrafı Facebook hesabından paylaştı.

Başbakan'ın paylaştığı karede bir elinde bira dolu bardak tuttuğu, bu sırada kucağındaki torunu Alice'i alnından öptüğü dikkatlerden kaçmadı. Ancak fotoğrafa tepkiler gecikmedi.

"Çevrimiçi çılgınlık"

Paylaşıma "Elinde alkolle çocuğu kucağına almak utanç verici" tarzda yorumlar gelsede Turnbull eleştirilerin sadece küçük bir azınlıktan geldiğini söyleyerek, bunun sosyal medya çılgınlığıyla alakalı olduğunu belirtti.

Bir radyo kanalına konuşan Malclom Turnbull "Kendiniz olmalısınız. Kendi teninizde rahat olduğunuz sürece, kendiniz olun, doğal olun. Öteki olduğunuz şeyler, Twitter'daki troller kadar çılgınca" ifadelerini kullandı. Turnbull yaptığının yanlış olmadığını savunurken siyasi çevreden de kendisine destek yağdı.

Sıradaki Haber