17 °c

Bodrum beşik gibi! Az önce yine sallandı

Bodrum'da yaklaşık bir buçuk saat arayla iki deprem meydana geldi. İlçe saat 15.47'de 4,2 , 17.10'da ise 4.5 büyüklüğünde olmak üzere iki kez sallandı.

Güncel Haberi
Bodrum beşik gibi! Az önce yine sallandı
Bodrum beşik gibi! Az önce yine sallandı

Muğla bugün beşik gibi... Milas ve Bodrum'da art arda meydana gelen depremler tatilcileri korkuttu. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Bodrum Gökova Körfezi'nde saat 15.47'de yerin 5 kilometre derinliğinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana gelirken, saat 17.10'da ise 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Muğla'nın Milas ve Bodrum ilçelerinde depremler devam ediyor. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, bugün saat 06.46'da Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İlki 15.47'de

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Bodrum Gökova Körfezi'nde saat 15.47'de yerin 5 kilometre derinliğinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre ise deprem yerin 7,1 kilometre derinlikğinde oldu. Deprem Muğla'nın Bodrum ilçesinde de hissedildi. 

Bir buçuk saat sonra tekrar

Bu depremden yaklaşık 2 saat sonra ise aynı bölgede bir deprem daha meydana geldi.  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Gökova Körfezi'nde saat 17.10'da 4,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin yaklaşık 16,79 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

Sıradaki Haber