17 °c

Bodrum'da masör rezaleti! Plajı terk ettiler

Bodrum'da masör olduğunu söyleyen bazı kişiler başlarında dakikalarca durdukları ve sohbete zorladıkları turistleri rahatsız etti. Turistler plajı terk etmek zorunda kaldı.

Güncel Haberi
Bodrumda masör rezaleti! Plajı terk ettiler
Bodrum'da masör rezaleti! Plajı terk ettiler

Masör rezaleti Bodrum'un Gümbet ilçesinde yaşandı. Plajda güneşlenen, Ukraynalı, 3 çocuk, 4 torun sahibi Yulia B., önce ayağında terlik ve elinde çantayla gelen sözde masör tarafından rahatsız edildi. Masör, 10 dakika kadar kadının başında durup, kadınla sohbet etmeye çalıştı.

Ardından plajda, otelin önünde güneşlenen Alman ve Hollandalı turistlerin yanına giden aynı kişi, ısrarla turistlere masaj yapmak istediğini söyledi. Kadınların rahatsız olduğu ortamda bir erkek turist, 10 dakika masaj yaptırarak, 20 Euro ödediği sözde masörden kurtuldu.

FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİLER

Ukraynalı Yulia B., daha sonra 5-6 metre uzaktan kendisinin fotoğrafını çeken 2 kişi tarafından rahatsız edildi. Ardından gençlerden biri, turistin yanına çökerek, bozuk İngilizcesi ile kadınla konuşmaya çalıştı. Ukraynalı kadın, ayağa kalkarak, eşyalarını toplayıp, plajdan ayrılmak zorunda kaldı.

Sıradaki Haber