17 °c

Böyle bir ihanet olamaz!

CHP'nin SİHA'larla siviller vuruluyor iddiasında Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan sert yanıt geldi. Bozdağ, "Sen kimden yanasın, PKK'dan yana mısın yoksa Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden yana mısın? Böyle bir ihanet olabilir mi" dedi.

Güncel Haberi
Böyle bir ihanet olamaz!
Böyle bir ihanet olamaz!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Silahlı İnsansız Hava Araçları'na ilişkin konuştu. 

Bozdağ, Boğazlıyan Şeker Fabrikası'ndaki hasat başlama töreninde yaptığı konuşmada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bozdağ, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun silahlı İHA'larla ilgili açıklamalarına ilişkin, şunları kaydetti:

Kılıçdaroğlu susuyor

"CHP'nin bir milletvekili, Meclis'te toplantı yapıyor ve burada da Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin güvenlik güçlerinin terör örgütüyle teröristlerle yaptığı mücadeleyi 'alçaklık' olarak niteleyen bir ihanetin içerisinde bulunuyor. Ya sen kimden yanasın, PKK'dan yana mısın yoksa Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden yana mısın? Güvenlik güçlerinin, aziz milletimizin ve devletimizin hukukunu korumakla mı görevlisin yoksa teröristlerin, terör örgütlerinin hukukunu korumakla mı görevlisin? Böyle bir ihanet olabilir mi? Ama bakın oluyor. Bu partinin Genel Başkanı çıkıp da bu milletvekiline 'sen benim güvenlik güçlerimin yaptıkları mücadeleyi nasıl alçaklık olarak nitelendirirsin' diye ona 'seni gidi densiz' diye hitap edemiyor. O diyemiyor ama biz diyelim bari, bundan daha büyük densizlik olur mu?"

Sıradaki Haber