17 °c

Canlı bomba şüphelisi karakolda bir polisi şehit etti!

İstanbul'da canlı bomba şüphelisi olarak gözaltına alınan DEAŞ'li terörist, götürüldüğü karakolda polis memuru Sinan Acar'ı bıçakla yaraladı. Olayın ardından saldırgan öldürülürken polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Güncel Haberi
Canlı bomba şüphelisi karakolda bir polisi şehit etti!
Canlı bomba şüphelisi karakolda bir polisi şehit etti!

İstanbul'da dün gece hareketli dakikalar yaşandı. Canlı bomba şüphelisi olarak gözaltına alınan DEAŞ'lı terörist, Vatan Caddesi'ndeki polis karakoluna götürüldü. Terörist, o sırada yanında bulunan polis memuru Sincar Acar'ı bıçakla yaraladı. DEAŞ üyesi, saldırının ardından öldürüldü. Yaralanan polis memuru Sinan Acar hastanede şehit oldu.

Bıçağı içeri nasıl soktu?

Canlı bomba şüphesi ile gözaltına alınan teröristin bıçağı emniyetin içine nasıl soktuğu, gözaltına alınmadan önce üzerinin yeterince aranıp aranmadığı ise şimdilik soru işareti olarak duruyor. DEAŞ'lı teröristin araçtan indirilerek nezarethaneye götürüleceği sırada saldırdığı belirtiliyor. Polis memuru Sinan Acar kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Haberi alan şehit polis memurunun yakınları ve meslektaşları Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne akın etti.

Operasyon başlatıldı

Olayın ardından harekete geçen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Fatih Aksaray’da bazı adreslere operasyonlar düzenledi. Özel harekat polisleri eşliğinde gerçekleştirilen operasyonlarda Irak, İran ve Suriye uyruklu 1’i çocuk 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Sıradaki Haber