17 °c

CHP'li vekil Akşener'in partisine mi katılıyor?

Siyasi kulisler Meral Akşener’in Çarşamba günü kamuoyuna duyuracağı yeni partisinde kimlerin olacağı fısıltılarıyla çalkalanıyor.

Güncel Haberi
CHPli vekil Akşenerin partisine mi katılıyor?
CHP'li vekil Akşener'in partisine mi katılıyor?

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın da yeni partide olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, “Bizden giden yok. Bunlar Aydın deyimiyle çalı dibi taşlamaya benziyor. Boş atıp dolu tutma çabası” dedi.

CHP Sözcüsü Tezcan, “Bizden giden kimse yok. Ayrıca Aytun Bey ile bugün konuştum. Ben de kendisine sordum. Öyle bir şey yok, dedi. Aydın deyimiyle bunlar çalı dipi taşlamaya benziyor, boş atıp dolu tutma çabası. Hepsi şişirme” yanıtını verdi.

Çıray ise telefonunu kapattı.

Bu arada Meral Akşener, geçen hafta başından beri Ankara İbn-i Sina Hastanesinde yatan CHP eski Lideri, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyarete gidecek.

Akşener, saat 14.30'da hastaneye giderek Baykal'ın sağlık durumu hakkında bilgi alarak, yakınlarına geçmiş olsun, dileğinde bulunacak.

Akşener, yeni partinin kurucular kurulu ile yarın bir toplantı yapacak. Çarşamba günü de Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezinde partinin adını ve amblemini, kurucularını kamuoyuna açıklayacak.

Sıradaki Haber