17 °c

Cimbom 4. yıldızın peşinde!

Transfere doymayan Sarı-Kırmızılı Yönetim, Schalke'nin yıldızı Yevhen Konoplyanka ile flört halinde. 3 yıldızı kadrosuna katan Cimbom, 27 yaşındaki futbolcuyu da renklerine katmak istiyor.

Güncel Haberi
Cimbom 4. yıldızın peşinde!
Cimbom 4. yıldızın peşinde!

Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ve Maicon gibi isimleri ard arda Atatürk Havalimanı'na indiren Galatasaray Yönetimi taraftarını da havalara uçurmuştu... Cimbom'un yeni hedefi ise Ukraynalı orta saha Yevhen Konoplyanka...

Ukraynalı yıldız dün twitter hesabından Sarı-Kırmızılı kulübü takibe aldı. Twitter'da Sarı-Kırmızılı kulübün resmi hesabını takip eden Ukraynalı yıldız, ayrıca taraftarların kendisine gönderdiği tweetlerden bazılarını ise beğendi. Bu gelişmelerden sonra Galatasaray'a gönül veren taraftarlar, "Yoksa İstanbul'a yeni bir uçak daha mı inecek?" yorumları yapmaya başladı. Sosyal medyadaki taraftarlar, "Onu da alırsak bizi kimse tutamaz" yorumlarıyla yıldız oyuncuyu ne kadar çok istediklerini dile getirdiler.

Kariyerini Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'te sürdüren 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon forma giydiği 29 resmi karşılaşmada rakip fileleri 7 kez havalandırırken, 2 de asist yaptı. Konoplyanka, çok yönlü bir futbolcu. Orta sahada kanatlarda ve 10 numara pozisyonunda oynayabiliyor. Ukrayna futbolunun yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olan Konoplyanka'yı teknik direktör Igor Tudor da takımda görmeyi çok istiyor.

Ukrayna ve Rusya'da önemli inşaat işleri yapan bir Türk iş adamı Konoplyanka'nın ikna olması için devreye girdi ve başarı sağladı. Cenk Ergün, bu transfer için Almanya'ya kamp kurdu ve kulüp ile temaslarını sürdürüyor.

Sıradaki Haber