17 °c

Cinayetin arkasından 'grup seks' baskısı çıktı!

Antalya’da bir oto yıkamada gerçekleşen cinayetin ardında yatan gerekçe şaşkınlık uyandırdı. İddiaya göre katil zanlısı Özdemir, patronun yeğeni tarafından uzun süre toplu seks yapmaya zorlandı.

Güncel Haberi
Cinayetin arkasından grup seks baskısı çıktı!
Cinayetin arkasından 'grup seks' baskısı çıktı!

ANTALYA’DA Durmuş Ali Barış'a ait oto yıkamacıda çalışmaya başlayan Sait Özdemir, 2 Aralık'ta çıkan kavgada patronunun yeğeni Ramazan Barış'ı 20 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Barış, 16 Aralık'ta hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

‘6 AYDIR ISRAR EDİYORDU’

Olaydan sonra yakalanan Sait Özdemir'in geçmişte psikolojik sorunlar yaşadığı tespit edildi. Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Sait Özdemir, Ramazan Barış'ın 6-7 aydır eşiyle birlikte toplu seks yapması konusunda ısrar ettiğini öne sürdü ve “Hatta eşi de geldiğinde arabayı yıkarken torpidoya uzanıp beni taciz ediyordu. Gülüp geçiyordum" diye konuştu.

‘SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM’

Olaydan bir gün önce Ramazan Barış'ın kendisine 'Sende i....k var oğlum. Sen yapamıyorsan ben seni yaparım' dediğini iddia eden Özdemir şöyle devam etti: Ben yine kabul etmedim. Bunun üzerine 'Ya benim isteklerime cevap vereceksin, dediklerimi yapacaksın ya da valizini her şeyini topla, buradan git. Sabah senden cevap bekliyorum' dedi. Ben o gün sabaha kadar sinirden uyuyamadım. Zira ben aynı zamanda psikoz rahatsızıyım. Sabah olduğunda iş yerinde bıçak vardı. Kendisi iş yerine gelmişti. Olayın kalanını hatırlamıyorum

KARISI İDDİALARI REDDETİ

Duruşmada hazır bulunan maktulün eşi Celile Barış ise sanığa tepki gösterdi ve Barış’ın iş yeri kasasından para çaldığını iddia etti.  Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Sıradaki Haber