17 °c

Çırpınarak hayata gözlerini yumdu!

İzmir'de kreş servisinde unutularak havasızlıktan yaşamını yitiren 3 yaşındaki Alperen'in ailesi yaşadıkları acıyı anlattı. Baba Serkan Sakin, "Çocuğum kemeri bağlı bir şekilde aracın içinde çırpınarak hayata gözünü yummuş" dedi.

Güncel Haberi
Çırpınarak hayata gözlerini yumdu!
Çırpınarak hayata gözlerini yumdu!

Tüm ülkeyi yasa boğan kreşteki ihmalkarlık nedeniyle hayatını kaybeden küçük Alperen'in ardından acılı aile açıklamalarda bulundu.  

İzmir'in Çiğli ilçesinde yaşayan üç çocuk sahibi Serkan ve Buket Sakin çifti en küçük çocuklarını kaybetmelerinin acısını yaşıyor... Baba Serkan Sakin, yaşadıklarını anlattı.

Güneşin altına park etmiş

Alperen'in sabah 07:30'de annesi tarafından servise bindirildiğini söyleyen Sakin, "O gün kreşe gelen çocuklardan birinin doğum günü kutlaması varmış, içeriyi süslemişler. Servisten inerken çocuğun birinin acil tuvaleti geldiğinden ilk başta servis annesi onunla ilgilenmek için önce onu indirmiş. Servis şoförüne de çocukları indir demiş. Servis şoförü de çocuklar nasıl olsa indi diye kontrol etmeksizin aracı güneşin altına park etmiş. Çocuğum kemeri bağlı bir şekilde aracın içinde akşam 16:30'a kadar çırpınarak hayata gözünü yummuş." dedi.

'Kalbimdeki yeri kaldı'

Baba Sakin, oğlunun neşeli ve zeki bir çocuk olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Alperen dünya tatlısı bir çocuktu. Hareketliydi, laftan sözden anlayan, okula gitmeden yazı yazmaya başlayan, resim yapan bir çocuktu. Oyuncağı, küçük köpeği bize hatıra kaldı ama asıl kalbimdeki yeri kaldı. Allah hiçbir anne babaya bir daha yaşatmasın. Şu anda ben inanıyorum ki benim masum ve günahsız olan oğlum Peygamber Efendimizin yanında." 

Sıradaki Haber