17 °c

Çocuk parkında dehşet!

Magandalar bu kez çocuk parkında dehşet saçtı. Asker uğurlamak için bir araya gelen kalabalık gruptan pompalı tüfekle yere ateş açanlar biri çocuk 5 kişiyi yaraladı.

Güncel Haberi
Çocuk parkında dehşet!
Çocuk parkında dehşet!

İstanbul Eyüp'te asker uğurlaması için bir araya gelen bir grup genç pompalı tüfeklerle dehşet saçtı. 

Uğurlama için Karadolap Mahallesi'ndeki bir çocuk parkını seçen kalabalık grubun içinde bulunan M.K. ile Ö.A. yanlarındaki pompalı tüfeklerle zaman zaman havaya ateş açtı. Asker uğurlamasının ardından grup dağılmaya başladı. M.K. çocukların bulunduğu oyun alanının yanından geçtiği sırada pompalı tüfekle yere bir el ateş etti. Yerden seken saçmalardan dolayı parktaki bankta oturan 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

YILDIZSU GÖZÜNÜ KAYBEDEBİLİR

Yaralılar Ferhat Turan, Ercan Turan, Kader Balkır, Yıldızsu Unus, İnci Kaya ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.  Hastanede tedavisi süren yaralılardan 10 yaşındaki Yıldızsu Unus'un sol gözünü kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldığı öğrenildi. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Şüpheli M.K. ile Ö.A. ise Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Sıradaki Haber