17 °c

Cumhuriyet Savcısına makamında saldırı!

Antalya’nın Korkuteli ilçesi Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner'e makamında silahlı saldırı düzenlendi. Ağır yaralanan Küçüköner, ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi.

Güncel Haberi
Cumhuriyet Savcısına makamında saldırı!
Cumhuriyet Savcısına makamında saldırı!

Olayın detayı ile ilgili ulaştığı ilk bilgilere göre, bugün saat 15.00 sıralarında, Korkuteli Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner'in makamına giren polis memuru Turgut Avcı, adliyede katip olan eşi Şerife Avcı nedeniyle tartıştı. Polis memuru Avcı, tabancasıyla savcı Küçüköner'e ateş etti. Vücuduna 5 kurşun isabet eden, ambulans helikopterle Antalya'ya gönderilen savcı Küçüköner’in durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

O anlara tanık olan Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, savcı Kadir Küçüköner'i vuran kişinin polis memuru olduğunu belirterek, "Eşi adliyede katip olan polis memuruyla tartıştı. Vuruyor, yaralı" dedi.

BELEDİYE BAŞKANI OLAYI ANLATTI

Hürriyet Gazetesi'ne konuşan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, saldırıyı gerçekleştiren kişinin polis memuru olduğunu doğrulayarak, “Polis memurunun eşinin de adliyede görevli olduğunu öğrendik. Olay terör saldırısı değil. Polis memuru eşinin raporu ve izinleri ile ilgili savcı ile tartışmış. Tartışma sonunda da beylik tabancasını çıkararak savcıya 5 el ateş etmiş. Kurşunlar kol, bacak ve göğsüne isabet etmiş” dedi.

Sıradaki Haber