17 °c

Dikkat! 1 Mayıs'ta Taksim metrosu kapalı!

Bu yıl pazartesi gününe denk gelen 1 Mayıs İsçi Bayramı için kutlamaların adresi Bakırköy olacak. Taksim'de kutlama yapmak ise bu sene de yasak. İşçi Bayramı'nda Taksim-Osmanbey metrosu da kapalı.

Güncel Haberi
Dikkat! 1 Mayısta Taksim metrosu kapalı!
Dikkat! 1 Mayıs'ta Taksim metrosu kapalı!

Pazartesi gününe denk gelen 1 Mayıs kutlamaları Bakırköy pazar alanında yapılacak. Yapılan açıklamada, Taksim'de kutlama yapmanın yasak olduğu belirtildi.

Bu nedenle Taksim alanı için geniş güvenlik önlemleri alındı. Bu kapsamda da 1 Mayıs tarihinde 06:00'dan itibaren Taksim-Osmanbey metro istasyonları kapalı olacak. Kabataş - Füniküler hattı seferler yapmayacak.


Dün Taksim Meydanı'na demir bariyerler getirilmiş ve 1 Mayıs kutlamaları için önlemler alınmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik operatörü Murat Kazanasmaz da Twitter hesabından Yenikapı-Hacıosman metro hattının bazı duraklarının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bazı istasyonların kapatılacağını açıkladı. 
TAKSİM VE OSMANBEY İSTASYONLARI KAPATILACAK

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için alınan önlemler nedeniyle Taksim ve Osmanbey metro istasyonları pazartesi sabahı 06:00'dan itibaren kapalı olacak. Taksim-Kabataş finiküler hattı de sefer yapmayacak.

 BAKIRKÖY'DE KUTLANACAK

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Tabipleri Birliği (TTB), TMMOB Makine Mühendisleri Odası, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Taksim'de değil, Bakırköy'deki pazar yerinde kutlayacaklarını açıklamıştı.

Sıradaki Haber