17 °c

Diplomasız 'diyetisyen'e şok!

Sosyetenin ünlü isimlerinin zayıflamak için başvurduğu diplomasız diyetisyen Şeyda Coşkun hakkında soruşturma başlatıldı. Coşkun'un izinsiz ve yetkisiz sağlık hizmeti verdiği kesinleşti.

Güncel Haberi
Diplomasız diyetisyene şok!
Diplomasız 'diyetisyen'e şok!

Diploması olmamasına rağmen ünlülere diyet programları uygulatmasıyla sıklıkla eleştiri alan Şeyda Coşkun'un izinsiz ve yetkisiz sağlık hizmeti verdiğinin kesinleşmesinin ardından soruşturma açıldı.   

Beden eğitimi mezunu

Sözcü'nün haberine göre, Coşkun'un Başbakanlık İletişim Merkezi'ne şikayet edildiği, yapılan araştırma sonucunda izinsiz ve yetkisiz sağlık hizmeti verdiği kesinleşti. Coşkun, daha önce de diploması olmadığı için çok kez gündeme gelmiş, Sağlık Bakanlığı'nın hedefi olunca kendisini röportajlarla savunmuştu. Astronomik kazancıyla sık sık haber olan ve kendisini yaşam koçu olarak lanse eden Coşkun, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü diplomasından başka sağlık hizmeti vermeye yönelik bir yetki belgesi ortaya koyamamıştı.

Aylık kazancı 200 bin lira

Kendisini yaşam koçu olarak tanıtan Şeyda Coşkun; Gülben Ergen, Hacı Sabancı, Derya Baykal, Gülşen, Derya Şensoy, Hadise, Büşra Pekin gibi isimlerle çalıştı. Kişi başı 3 bin dolar ücret talep eden Coşkun'un aylık kazancının 200 bin lirayı bulduğu ileri sürülüyor.

Sıradaki Haber