17 °c

Diş ilacı içti sabah uyanamadı!

İstanbul'daki özel bir diş hastanesinde kanal tedavisinin ardından doktorun verdiği ilaçları kullanan 29 yaşındaki Seçil Kızgut, sabah uyanamadı. Eve gelen sağlık ekipleri Kızgut'un hayatını kaybettiğini açıkladı.

Güncel Haberi
Diş ilacı içti sabah uyanamadı!
Diş ilacı içti sabah uyanamadı!

Ölümle biten skandal olay İstanbul'da yaşandı. Evli ve bir çocuk annesi 29 yaşındaki Seçil Kızgut, diş doktorunun kanal tedavisi ardından verdiği ilaç nedeniyle yaşamını yitirdi. 

Vatan gazetesinde yer alan habere göre, düğün fotoğrafçısı Seçil Kızgut, uzun süredir dişindeki iltihap sebebiyle kanal tedavisi görüyordu. Seçil Kızgut, önceki gün tedavi gördüğü Başakşehir’deki diş hastanesine gitti. İddiaya göre, doktor diş tedavisinden sonra Kızgut’a ilaç yazdı. Yemekten sonra reçetedeki ilaçları alan Seçil Kızgut, daha sonra uyudu. Sabah uyandırmaya çalıştığı eşi Seçil’in eşinin nefes almadığını fark eden Gökhan Kızgut, hemen sağlık ekiplerini aradı. Eve gelen 112 Acil ekipleri, genç annenin hayatını kaybettiğini belirledi. Ölüm haberi üzerine aile büyük şok yaşadı.

KANINA İLTİHAP KARIŞTI

Aile yakınları, kanal tedavisi gören genç kadının kanına iltihap karıştığını öne sürdü. Ayrıca, yazılan diş ilacı ile yanlış tedavinin genç annenin ölümüne sebep olduğunu iddia etti. Hastane yetkilileri ise, hatalı bir işlem uygulanmadığını daha ayrıntılı açıklamanın Sağlık Bakanlığı’na yapılacağını bildirdi. Kızgut’un ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacak. Öte yandan genç anne, dün gözyaşları içinde toprağa verildi.

Sıradaki Haber