17 °c

Doğu'da kar yağışı

ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesinde dünden beri etkili olan kar yağışı devam ediyor.Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor.Sıcaklıkta önemli bir değişiklik beklenmezken rüzgarın değişik yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi...

Güncel Haberi
Doğu'da kar yağışı
Doğu'da kar yağışı

ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesinde dünden beri etkili olan kar yağışı devam ediyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Sıcaklıkta önemli bir değişiklik beklenmezken rüzgarın değişik yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı, Iğdır'da sıfır, sıfırın altında olmak üzere Erzincan'da 1, Ağrı ve Ardahan'da 2, Erzurum ve Kars'ta 3 derece kaydedildi.

Günün en yüksek sıcaklıklarının Ardahan'da 1, Kars'ta 2, Ağrı ve Erzurum'da 3, Erzincan'da 4 ve Iğdır'da 5 derece olması bekleniyor.

Kar kalınlıkları Ağrı'da 15, Ardahan'da 12, Kars'ta 10 ve Erzurum'da 8 santimetre olarak ölçüldü.

Yetkililer, kar yağışı sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları, dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Sıradaki Haber