17 °c

"Dövizi bozdurana kulaklık bedava"

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir esnaf, yaşanan gelişmelere tepki amacıyla dövizini bozduran vatandaşlara kulaklık ve cep telefonu kılıfı hediye ediyor.Gazi Caddesi'nde telefon ve telefon aksesuarı satışı yapan Orhan Geçen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dövizdeki artışın esnafa da büyük sıkıntı yaşattığını söyledi. Geçen, şöyle konuştu:"Yaklaşık...

Güncel Haberi
Dövizi bozdurana kulaklık bedava
"Dövizi bozdurana kulaklık bedava"

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir esnaf, yaşanan gelişmelere tepki amacıyla dövizini bozduran vatandaşlara kulaklık ve cep telefonu kılıfı hediye ediyor.

Gazi Caddesi'nde telefon ve telefon aksesuarı satışı yapan Orhan Geçen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dövizdeki artışın esnafa da büyük sıkıntı yaşattığını söyledi. Geçen, şöyle konuştu:

"Yaklaşık bir yıl önce yeni bir iş yeri açtım. Telefon ve telefon aksesuarları üzerine alışveriş yapıyorum. Bir aydır avro ve dolardaki artış nedeniyle alışveriş yapamıyoruz. Bu artış dolayısıyla biz küçük esnaflar mağdur oluyoruz. Bunun için böyle bir kampanyayı başlattım. Bu kampanyayı başlattığım günden beri gerek sanal alemde gerekse müşterilerimden olumlu tepkiler aldım.

Orhan Geçen, iş yerinin camına "Dolar ve avrosunu bozdurup makbuz getiren herkese kulaklık ve cep telefonu kılıfı hediye" yazılı bir pankart astı.

Sıradaki Haber