17 °c

El Bab'dan acı haber! 2 şehit

TSK'nın kontrolünü sağladığı El Bab’da DEAŞ’ın tuzakladığı el yapımı patlayıcının patlaması sonucu 2 asker şehit oldu 3 askerde yaralandı.

Güncel Haberi
El Babdan acı haber! 2 şehit
El Bab'dan acı haber! 2 şehit

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin El Bab kentinde terör örgütü DEAŞ'ın tuzakladığı bombanın infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu 3 asker ise yaralandı.

Patlamanın El Bab’ın güneyindeki Tadif bölgesinin alt bölgesinde meydana geldiği öğrenildi. Patlamanın bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldiği bildirildi.

TSK'dan yapılan açıklamada, “Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında 24 Şubat 2017 tarihinde saat 12:00 sularında El Bab’ın hemen güneyindeki TADİF yol kavşağı bölgesinde DEAŞ terör örgütü tarafından yola daha önceden döşenmiş olan bir EYP’nin patlaması sonucu EYP/MAYIN keşfi yapan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarından iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Yaralılarımızın hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar diliyoruz” denildi.

Sıradaki Haber