17 °c

Elazığ'da kaçak sigarayla mücadele

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da düzenlenen operasyonda 203 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, bir firmaya ait kargo nakil aracı görünümü verilmiş kamyon ile batı illerine yüklü miktarda sigara kaçakçılığı yapılacağı ihbarı üzerine çalışma başlatıldı.Elazığ-Bingöl karayolu uygulama noktası...

Güncel Haberi
Elazığ'da kaçak sigarayla mücadele
Elazığ'da kaçak sigarayla mücadele

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'da düzenlenen operasyonda 203 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, bir firmaya ait kargo nakil aracı görünümü verilmiş kamyon ile batı illerine yüklü miktarda sigara kaçakçılığı yapılacağı ihbarı üzerine çalışma başlatıldı.

Elazığ-Bingöl karayolu uygulama noktası üzerinde Elazığ istikametine seyir halinde olan H.U. idaresindeki kamyon durduruldu. Ekiplerce yapılan incelemede, şüphelinin söz konusu nakliyenin bir kargo firmasına ait kargo yükü olduğunu beyan ederek, firmaya ait ibraz ettiği sevk irsaliyesinin yapılan incelemesinde sahte olduğu tespit edildi.

Ekiplerin araç kasasında yaptığı aramada, Van'dan temin edildiği tespit edilen çeşitli markalarda toplam 203 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Sıradaki Haber